Bad ontstoppen

Riool ontstoppen clock

1. 24/7 bereikbaar

Wij staan u graag te woord

2. Uw lokale rioolspecialist

U staat direct in contact met een expert

3. Advies nodig?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak

Het komt ook weleens voor dat het water in de badkuip niet meer goed wegloopt of erger dat het in de badkuip blijft liggen. Dit betekent dat de afvoerleiding verstopt zit. Natuurlijk wilt u hier snel van af en wilt u de verstopping zo snel als mogelijk verhelpen. Het vuil binnen uw afvoer is met de tijd en gebruik steeds hardnekkiger geworden en stapelt zich op en zorgt zo voor een enorme verstopping.

Bad ontstoppen

Oorzaak en gevolg

De meeste resten worden weggespoeld door het gebruikte water, maar soms blijven dit aan de binnenkant van de leiding zitten. Met de tijd ontstaat er een enorme ophoping omdat er meer en meer vuil zich ophoopt waardoor het water er niet meer doorheen kan lopen. Hierdoor blijft het badwater in de badkuip achter. Dit zorgt behalve voor een onprettig gezicht ook nog eens voor een enorme stankoverlast. U kunt de afvoerleiding ontstoppen door het opgehoopte vuil te verwijderen en het overtollige vuil dat niet is weggespoeld weg te nemen, echter is dit dubbel werk en u lost het probleem niet structureel op.

Onze expertise

Voor de Service Loodgieter is door zijn jarenlange ervaring geen enkele situatie nog ongekend gebleven. Doormiddel van een rioolinspectie herkent de ervaren expert het probleem snel en kijkt hij naar een gepaste oplossing. Bel ons direct!