Doucheputje ontstoppen

Riool ontstoppen clock

1. 24/7 bereikbaar

Wij staan u graag te woord

2. Uw lokale rioolspecialist

U staat direct in contact met een expert

3. Advies nodig?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak

Zit u met een verstopt doucheputje? Dit merkt u heel snel wanneer u onder de douche staat. Het water loopt nauwelijk tot helemaal niet meer weg. Dit zal enkel en alleen verholpen worden als de afvoer van de douche op een professionele manier gereinigd wordt.

Omdat de diameter van een douche afvoer relatief klein is maakt het de afvoer ook meer kwetsbaar voor verstoppingen. Daarom zult u bij een doucheputje ook altijd een rooster of putje zien bij de douche afvoer. Dit voorkomt dat er haartjes of andere objecten in de afvoer terecht kunnen komen.

Een verstopping bij een doucheputje kan op meerdere manieren ontstaan. Zo komt de Service Loodgieter ook weleens bouwafval in de afvoer tegen. Het beschermen van de afvoer tijdens werkzaamheden wordt helaas vaak vergeten. Daarom adviseert de Service Loodgieter bij een verbouwing altijd de afvoer met plastic te beschermen. Zo voorkomt u dat er iets in terecht komt.

Een van de meest voorkomende oorzaken bij een doucheverstopping is vaak kalk. Door intensief gebruik krijgt elk afvoerleiding wel te maken met kalkafzetting. Dit kunt u enkel voorkomen door regelmatig de douche afvoer te onderhouden.

Doucheputje ontstoppen

Onze expertise

Een huishouden met meerdere inwoners zal enorm veel last hebben van een verstopt doucheputje. De Service Loodgieter wordt met regelmatig benaderd omternt een verstopt doucheputje. Onze expert is voor zowel vragen als voor een spoedklus ten alle tijden voor u beschikbaar. Onze ervaren loodgieter kan binnen 30 minuten op locatie zijn. Binnen no time werkt uw afvoer weer optimaal en kan het huishouden weer vollop genieten van warm en fijne douche.