Rioolvliegen

Riool ontstoppen clock

1. 24/7 bereikbaar

Wij staan u graag te woord

2. Uw lokale rioolspecialist

U staat direct in contact met een expert

3. Advies nodig?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak

Rioolvliegen worden in de volksmond ook wel motvliegen of toiletvliegen genoemd. Een rioolvlieg is een hele kleine motvlieg die zich niet alleen in grotere riolen bevindt maar ook in kleinere afvoeren in badkamers of gootstenen. Ze voeden zich met schimmels en bacteriën die in de rioolslib aanwezig is. De vrouwtjes kunnen tot wel 200 eitjes per dag leggen en dit vooral in de zomer. Dit betekent dat de vliegen in het riool zich in een rap tempo voortplanten. Vanaf het moment dat je de eerste rioolvlieg in huis ziet is het een kwestie van tijd voordat de vliegen massaal door je huis vliegen.

Rioolvliegen

Wat moet u doen?

Vliegen er rioolvliegjes door uw huis? Service Loodgieter biedt de oplossing voor u aan. Rioolvliegen ook wel mottenvliegen genoemd zijn kleine vliegjes die bevinden zich rond het toilet of stilstaand water. Hoewel ze niet steken kunnen ze ook andere problemen veroorzaken. Ze zijn bijvoorbeeld niet hygiënisch en hun aanwezigheid kan zelfs uw gezondheid in gevaar brengen. Vliegen er rioolvliegjes door je woning? Handel dan onmiddellijk en neem contact met ons op!

Onze expertise!

Service Loodgieter heeft jarenlange ervaring met het verwijderen en elimineren van rioolvliegen. Wij zorgen ervoor dat de larven van de rioolvlieg direct verdwijnen. Het heeft geen zin om alleen volwassen motten en muggen te verwijderen. Bel ons direct voor advies en een oplossing!