Wc ontstoppen

Riool ontstoppen clock

1. 24/7 bereikbaar

Wij staan u graag te woord

2. Uw lokale rioolspecialist

U staat direct in contact met een expert

3. Advies nodig?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak

Een verstopte toilet is een heel vervelende ervaring, u kunt het beste contact opnemen met Service Loodgieter om het probleem op te lossen. Wees er s.v.p. niet te overhaast over. U kunt het zelf googelen en proberen het probleem op te lossen, maar dit kan de situatie alleen maar erger maken. Hoewel de video meestal duidelijke instructies heeft gegeven, kunt u het soms nog erger maken dan voorheen. Als u een grote verstopping tegenkomt die uw hele riool blokkeert is het meestal het beste om iemand te bellen. Onze experts hebben de juiste materialen om ervoor te zorgen dat u snel weer gebruik kan maken van uw toilet.

Wc ontstoppen

Oorzaak en gevolg

Stopt het water in het toilet met stromen? Stijgt het water weer naar boven tijdens het spoelen? Neem contact op bovenstaand telefoonnummer. Service Loodgieter is altijd 24 uur en zeven dagen in per week bereikbaar! Onze loodgieter zorgt er dan voor dat hij binnen een half uur bij u op locatie is. Onze experts hebben de juiste tools om een verstopte toilet snel en vakkundig te ontstoppen. Bel ons gratis nummer!

Rioolinspectie

Het zal niet meteen in u opkomen en u denkt vast niet na over een rioolinspectie. Dit gebeurt pas wanneer de nood heel hoog is. Heeft u last van een onaangename geur in uw huis? Kunt u deze geur maar niet plaatsen en weet u niet waar deze vreemde geur vandaan komt? Soms gaat dit ook gepaard met rioolvliegen. Laat het niet op zich wachten en neem met spoed contact op met onze specialisten van Service Loodgieter. Met behulp van onze geavanceerd apparatuur inspecteren wij uw riool en gaan op zoek naar obstakels. We maken gebruik van de camera om uw probleem zonder schade op te sporen. In de meeste gevallen kan uw rioolprobleem binnen dezelfde dag opgelost worden. Bel voor meer informatie en/of bij nood naar ons gratis service nummer.